Resultaten voor vochtigheidsgraad in huis

 
vochtigheidsgraad in huis
Wonen gezondheid 3/14: Vochtproblemen gezondheid.be.
Ook mensen met reumatische aandoeningen blijken meer klachten te hebben in vochtige woningen. Oorzaken van vocht in huis. Het water wordt door de droge grond omhoog getrokken. Dus zelfs bij wisselende grondwaterstanden is de kans op vochtproblemen door grondwater reëel. Ook als in de kelder of kruipruimte geen grondwater zichtbaar is, is het mogelijk dat door verdamping uit de bodem een te hoge relatieve vochtigheid ontstaat.
vocht in huis
Hoge luchtvochtigheid in huis of bedrijf.
De ideale luchtvochtigheid in huis bedraagt omstreeks 50% RV. Met een vochtmeter kunt u de vochtigheidsgraad direct controleren. Als de luchtvochtigheid te hoog is, verlaagt u deze eenvoudig met behulp van een luchtontvochtiger. Voor ontvochtiging in huis gebruikt u een mobiele ontvochtiger.
vochtproblemen in huis
Te hoge luchtvochtigheid in huis? Gevolgen en oplossingen.
Een verstoorde vochtigheidsgraad heeft op lange termijn een schadelijk effect. U kan zelf de luchtvochtigheid in huis nauwkeurig meten met een hygrometer. Hier vindt u meer informatie over de werking van een hygrometer. U kan voor reeds 15 euro een gebruiksvriendelijk toestel verkrijgen.
artiestenbureau prijzen
De ideale vochtigheidsgraad Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. De ideale vochtigheidsgraad. 05/11/2001 om 1759: door brousseeuw. Johan Wielockx uit Lommel heeft zich een hygrometer aangeschaft. Zo'n' ding meet de luchtvochtigheidsgraad in huis. Ik vraag me nu dan ook af welke de ideale luchtvochtigheidsgraad in huis is.
pizza service
Luchtvochtigheid in huis: belang van een goede vochtigheidsgraad.
Wat is luchtvochtigheid? Wanneer we het hebben over de luchtvochtigheid in huis, dan gaat het in feite over de relatieve luchtvochtigheidsgraad. Dit is de hoeveelheid waterdamp in de lucht, ten opzichte van de maximale hoeveelheid vocht die de lucht kan opnemen.
Wat is de ideale luchtvochtigheid in huis?
Het is belangrijk dat de luchtvochtigheid in huis goed zit, want zowel te lage luchtvochtigheid als te hoge luchtvochtigheid in huis hebben een nefaste invloed op de bewoners en de woning zelf: Te hoge luchtvochtigheid in huis. In woningen die last hebben van een te hoge luchtvochtigheid hangt op sommige plaatsen een muffe geur.
Droge lucht is al langer dan vandaag een heet hangijzer. Maar wat kunnen we in nieuwe, hedendaagse woningen doen om te vermijden dat de relatieve vochtigheid er te laag wordt?
Lukt dit niet, dan kan je op eenvoudige wijze vocht in huis bijbrengen: de was binnen drogen, kamerplanten in de ruimte zetten die veel water vragen en dus ook veel vocht afgeven, waterbakjes aan de radiator hangen, een luchtbevochtiger bijplaatsen, het klassieke lijstje.
vochtigheid huis BEL: 0486/81 50 25.
Wat kun je zelf doen om een goede vochtigheidsgraad in huis te bereikenAls de luchtvochtigheid in huis te hoog is, dan zul je theoretisch gezien ófwel de hoeveelheid vocht die geproduceerd wordt moeten beperken, ófwel beter gaan ventileren. 1 Luchtvochtigheid controleren met ventilatiesysteem B.
Wat is de ideale luchtvochtigheid voor jouw parket? Lamett Livios.
Het is belangrijk om er bewust van te zijn dat hout een natuurproduct is en dat de kans op vervorming, vorming van scheurtjes of open spleetjes in de voegen bestaat en moet geduld worden. Meet regelmatig de luchtvochtigheid. Vaak is het nodig een elektrische luchtbevochtiger te plaatsen om een voldoende vochtigheidsgraad 45 tot 65% te kunnen behouden.

Contacteer ons