Meer resultaten voor vocht absorberen

 
vocht absorberen
Vochtige badkamer: Oorzaken oplossingen.
Ook hierdoor kunnen vochtplekken en schimmels ontstaan. Sommige materialen absorberen meer vocht dan andere. Probeer daarom steeds zoveel mogelijk te werken met keramische tegels en kunststof. Materialen zoals bakstenen, stof, en poreuze gesteenten zullen het vocht absorberen en zorgen voor onaangename geuren in de badkamer.
opstijgend vocht behandelen
Vocht in huis behandelen: lees onze tips.
Eén op de tien woningen heeft last van te veel vocht, vooral in de steden. Hieronder ontdek je enkele tips om vocht te behandelen én te voorkomen: van dagelijkse gewoontes tot luchtontvochtigers en luchtreinigers. Waarom vocht bestrijden in de woning?
transport met kooiaap
F.A.Q. Dry-Bag.
Ja, als u Dry-Bag ophangt in een ruimte kun u een eventueel vochtprobleem of vochtschade aan uw eigendommen voorkomen en tevens verhinderen dat er een voedingsbodem voor schimmels ontstaat. Helpt Dry-Bag ook bij condens? Ja, condens is een vochtprobleem en Dry-Bag is bij uitstek het product om vocht te absorberen.
vochtproblemen
Vochtvreter auto? Herbruikbare auto ontvochtiger is ideaal.
Je kunt er n voor in de auto leggen en n achter, of je kunt er steeds n gebruiken terwijl je de ander binnen op de verwarming laat drogen. Zo kun je elke dag een droge vochtvreter in de auto leggen, die dan meteen weer vocht kan gaan absorberen.
vocht absorberen
Opstijgend vocht, condensatie zouten Anticimex.
Ze absorberen vocht uit de lucht, kunnen daarom niet droog worden verwijderd en vormen geen uitbloeiingen. Chloriden komen vaker voor in kuststreken, op plaatsen waar frequent strooizout en chloridehoudende reinigingsmiddelen worden toegepast. Ammoniakzouten ontstaan door het uitlogen van organische resten.
Silica gel zakjes: zonde om weg te gooien! Silica Gel Shop.
Een stinkende sporttas. Stop enkele silica gel zakjes in je sporttas om vervelende luchtjes te voorkomen. De gelballetjes absorberen al het aanwezige vocht, waardoor bacteriën geen kans meer krijgen om te groeien. Een stinkende sporttas is verleden tijd! Roestend gereedschap voorkomen.
Vochtige vloer: ontdek hier mogelijke oorzaken oplossingen.
Ook alle openingen in de keldervloer moeten lucht en waterdicht worden afgesloten. Opstijgend vocht: als het metselwerk van het huis in contact komt met grondwater, lekwater of vocht, dan kan dit opstijgend vocht veroorzaken. De fundering, spouw en vervolgens de muren zullen het vocht absorberen.
Droogmiddelen Info Droogzakjes Canadaco B.V.
Silica droogmiddel kan het vocht absorberen dat aanwezig is op de lenzen van de camera. Digitale cameras vergen meer aandacht vanwege hun gevoelige structuur, Silica Gel is een grote hulp voor een langere levensduur van de lenzen van uw cameras.
Vochtproblemen in huis, wat doe je er aan? Huis en Tuin: Doe het zelf.
Je kan verder nog silicagel kristallen condensabsorptiemiddel kopen om het vocht deels te absorberen. Zet tijdens het koken altijd de afzuigkap aan en open na het nemen van een bad of douche het raam indien aanwezig. Maak na het douchen altijd direct de doucheruimte droog.

Contacteer ons