Resultaten voor vocht absorberen

 
vocht absorberen
Droogmiddelen Info Droogzakjes Canadaco B.V.
Silica droogmiddel kan het vocht absorberen dat aanwezig is op de lenzen van de camera. Digitale cameras vergen meer aandacht vanwege hun gevoelige structuur, Silica Gel is een grote hulp voor een langere levensduur van de lenzen van uw cameras.
vocht in huis
Bouwvocht: Info en hoe vochtproblemen bestrijden.
Bouwvocht is een term om duidelijk te maken dat het gaat om vochtproblemen die zijn ontstaan na het bouwen of bijbouwen. We spreken dan meestal ook in het geval van nieuw geplaatste vloeren of nieuw geplaatste muren. De nieuwe bouwmaterialen die hierbij gebruikt worden kunnen het vocht absorberen als ze in contact komen met andere vochtbronnen, of wanneer ze zich bevinden in een ruimte met een hoge vochtigheidsgraad.
opstijgend vocht behandelen
F.A.Q. Dry-Bag.
Ja, als u Dry-Bag ophangt in een ruimte kun u een eventueel vochtprobleem of vochtschade aan uw eigendommen voorkomen en tevens verhinderen dat er een voedingsbodem voor schimmels ontstaat. Helpt Dry-Bag ook bij condens? Ja, condens is een vochtprobleem en Dry-Bag is bij uitstek het product om vocht te absorberen.
cheap
Vochtige badkamer: Oorzaken oplossingen.
Materialen die vocht absorberen. Het is sterk afhankelijk van de gekozen materialen in je badkamer of ze vocht afstoten of juist absorberen. Poreuze bakstenen zullen het aanwezige vocht in de badkamer absorberen, waardoor je last blijft houden van een te vochtige ruimte.
leningen
Zijn zakjes tegen de vochtigheid in schoendozen giftig? Silicagel Belgisch Antigifcentrum.
De inhoud van dat zakje is silicagel, in essentie een erg zuivere en droge vorm van zand. De korreltjes kunnen vocht absorberen. Net zoals zand worden zij niet door het lichaam opgenomen en zijn ze niet giftig. Zakjes silicagel worden gebruikt in schoendozen of verpakkingen van elektronica om vocht te absorberen.
Vocht in huis behandelen: lees onze tips.
Eén op de tien woningen heeft last van te veel vocht, vooral in de steden. Hieronder ontdek je enkele tips om vocht te behandelen én te voorkomen: van dagelijkse gewoontes tot luchtontvochtigers en luchtreinigers. Waarom vocht bestrijden in de woning?
Hoe ontstaat doorslaand vocht? Wat ertegen doen?
Ook eventueel aanwezige verf en pleisterlagen zijn poreus. Hierdoor kunnen deze materialen grote hoeveelheden vocht absorberen. Valt er gedurende een periode veel regen, of woont u sowieso in een vochtig gebied, dan zullen de buitenmuren extreem nat worden. Hierdoor bestaat de kans dat de gevel niet voldoende tijd heeft om goed uit te drogen, waardoor het vocht in de spouwmuur zal trekken en zich binnenshuis zal verspreiden.
Vocht uit kelder verwijderen.
Teveel vocht in de kelder is hoogstwaarschijnlijk van buiten afkomstig. Als grond rondom een ondergrondse kelder verzadigd is, dringt door hydrostatische druk het vocht in de kelder. Wanneer de kelderwanden onvoldoende waterafstotend zijn zal het vocht sneller de kelder binnendringen.
Vochtige badkamer: Oorzaken oplossingen.
Sommige materialen absorberen meer vocht dan andere. Probeer daarom steeds zoveel mogelijk te werken met keramische tegels en kunststof. Materialen zoals bakstenen, stof, en poreuze gesteenten zullen het vocht absorberen en zorgen voor onaangename geuren in de badkamer. Praktische tips voor het inrichten van de badkamer vind je op interieurdesigner.be.

Contacteer ons