Op zoek naar vochtigheid in huis?

 
vochtigheid in huis
Vochtmanneke Vochtbestrijding Kelderdichting.
Vochtverwijdering picknicktafel Condensproblemen Vochtbestrijding woning Zwambestrijding Vochtproblemen oplossen Vochtbestrijding West Vlaanderen Vochtbehandeling Schimmel in de kelder Vochtplekken Lekkage kelder Kelder waterdicht maken Schimmels verwijderen Kelder droog maken Water in de kelder Vochtige muren behandelen Schimmel op de muur Doorslaand vocht Vochtprobleem Vochtbestrijding kelder Injecteren muren Vocht in de kelder Vochtige muren Kelder droog maken Opstijgend vocht Optrekkend vocht Vochtbestrijding Kelderdichting Vochtproblemen Opstijgend vocht behandelen AUTO-ONDERDELEN SHOP Picknicktafel kopen cuisine exterieure Table pliante promo Energieprijzen vergelijken Trouwringen witgoud diamant Houtskeletbouw Linkbuilding bureau Webshop laten bouwen.
ideale vochtigheidsgraad in huis Ecobouwers.be.
Nee, ideaal is als de relatieve luchtvochtigheid 50%, dat mag zeker tot 70% gaan. Huizen zijn vandaag veel te droog. En de nieuwe ventilatienormen dragen daar tijdens de vriesperiode stevig aan bij. Anonieme gebruiker niet gecontroleerd. Re: ideale vochtigheidsgraad in huis.
wc verstopt tips
Luchtvochtigheid in huis Philips.
Het openen van een raam helpt vaak niet genoeg om de luchtvochtigheid in huis te verhogen: de buitenlucht kan in de winter juist kouder en daarmee droger zijn dan binnen. Om te vochtigheid in huis te verhogen worden vaak hulpmiddelen gebruikt.
3d puzzel
Relatieve vochtigheid Vochtbestrijding-advies.be.
Het gebruik van een luchtbevochtiger. Is er sprake van een te lage relatieve vochtigheid in uw huis? Wilt u daar iets aan doen? In dat geval is het altijd interessant om er voor te kiezen om de lucht te bevochtigen door gebruik te maken van een luchtbevochtiger.
vendome
Wat is de ideale luchtvochtigheid in huis?
Het is belangrijk dat de luchtvochtigheid in huis goed zit, want zowel te lage luchtvochtigheid als te hoge luchtvochtigheid in huis hebben een nefaste invloed op de bewoners en de woning zelf: Te hoge luchtvochtigheid in huis. In woningen die last hebben van een te hoge luchtvochtigheid hangt op sommige plaatsen een muffe geur.
stralen
Vocht regelen met bevochtiging en ontvochtiging.
Als binnenlucht droog is merk je dit bijvoorbeeld aan het krijgen van stroomschokjes bij het aanraken van andere mensen en het aanraken van een deurklink. Deze schokjes worden veroorzaakt door de toegenomen statische elektriciteit in huis vanwege de verlaagde relatieve vochtigheid.
vocht in huis
Vochtigheidsgraad in huis: info tips Murenvochtig.be.
In ons klimaat doet dit verschijnsel zich eigenlijk alleen gedurende de winter voor omdat de koude buitenlucht dan slechts weinig vocht bevat. Door de verwarming in huis en het gebrek aan natuurlijke ventilatie kan de lucht in huis dan droog aanvoelen en tot irritaties leiden.
Wonen gezondheid 3/14: Vochtproblemen gezondheid.be.
Oorzaken van vocht in huis. Het water wordt door de droge grond omhoog getrokken. Dus zelfs bij wisselende grondwaterstanden is de kans op vochtproblemen door grondwater reƫel. Ook als in de kelder of kruipruimte geen grondwater zichtbaar is, is het mogelijk dat door verdamping uit de bodem een te hoge relatieve vochtigheid ontstaat.
Is jouw huis wel gezond? Gezondheidsnet.
Wie meer wil doen aan een betere ventilatie van zijn huis, kan de open geiser vervangen door een gesloten warmwatertoestel. Verder is het aan te raden het huis in afsluitbare ruimtes in te delen en tochtdeuren aan te brengen in de hal en bij de trap.
Relatieve vochtigheid in huis: vanaf wanneer is er een probleem?
Relatieve vochtigheid in huis. Relatieve vochtigheid in huis Veel mensen vragen zich af hoe vochtig hun huis mag zijn. Er komt altijd vocht in huis voor woonvocht maar teveel vocht zorgt voor vochtproblemen en ook te weinig is niet goed.

Contacteer ons