Meer resultaten voor vochtige badkamer

 
vochtige badkamer
Badkamerverf anti-schimmel, anti-vocht Painttrade.
Bekijk 1 2 van 2 items. Vochtige muren badkamer en WC. Verf tegen vochtigheid in de badkamer. De aanwezigheid van vocht en schimmel in een badkamer is een relatief normaal fenomeen: wanneer men een bad of douche neemt komt er veel watervocht vrij in de ruimte.
keuken badkamer
Keuken, badkamer en andere vochtige ruimtes sanitair Kluswijzer Rectavit.
Keuken, badkamer en andere vochtige ruimtes sanitair. Dit is ons advies. Recta-Mastic 2000 Beglazing. Universele, elastische, overschilderbare voegkit op basis van MS polymeren. Universele, professionele en overschilderbare voegkit op basis van MS polymeren. Professionele elastische voegkit en montagelijm op basis van MS polymeren.
vochtplekken
Een vochtige badkamer? Oorzaken en oplossingen Facq.
Je badkamer is sowieso de kamer met de hoogste luchtvochtigheid in je huis. Maar een té vochtige badkamer is ongezond en dat wil je natuurlijk vermijden. Wat zijn de oorzaken van vocht in de badkamer en hoe kan je dit probleem oplossen?
keuken badkamer
Gyproc in de badkamer: toepassingen, prijzen en afwerking.
Gyproc in de badkamer: mogelijkheden en prijzen. Ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer kan je wanden en plafonds afwerken met gipsplaten. Je moet dan wel gebruik maken van gyproc platen die bestand zijn tegen schommelingen in de vochtigheidsgraad, ook gekend als WR gyproc.
toilet badkamer
Condensatievocht in badkamer voorkomen, behandelen en bestrijden Vocht.be.
Condensatievocht in badkamer. In een vochtige ruimte zoals een badkamer ontstaan vaak problemen als gevolg van condensatie. Zo kan er sprake zijn van schimmelvorming, zeker wanneer de badkamer niet goed geventileerd wordt. Maar wat kun je nu doen aan condensatie in de badkamer?
simulatie lening huis
Ventilatie in de badkamer: oplossingen tips.
Je ramen regelmatig openzetten is een goede maatregel maar volstaat vaak niet om de grote hoeveelheden vochtige lucht weg te krijgen. Om je badkamer tijdens elk seizoen perfect vocht en schimmelvrij te houden kies je dan ook best voor een technische oplossing zoals een badkamerventilator of een centraal ventilatiesysteem.:
Ontvochtigers bij vochtproblemen in huis.
Een vochtige kelder of een vochtige badkamer is vaak een bron van vochtproblemen in huis. Hier verspreiden schimmels zich volop en worden de muren en het plafond aangetast. Het vocht, en daarmee schimmel, dringt snel verder in huis met de nodige vochtproblemen als gevolg.
Welk ventilatiesysteem kies je in je badkamer? Vasco.
Zeker in een vochtige ruimte als de badkamer is het in de meeste gevallen onvoldoende. De kans is namelijk groot dat er vochtige lucht blijft hangen, wat op termijn sowieso tot vochtproblemen leidt. Mechanische ventilatie mag dan wat duurder zijn, het is een veel efficiëntere manier om de luchtvochtigheid op een stabiel peil te houden.
Plafond voor een vochtige ruimte: waar moet je op letten?
De volgende vraag is dan natuurlijk wat voor plafond u het beste kunt gebruiken in uw badkamer, zwembad, sauna of andere vochtige ruimte. Waarschijnlijk bent u al wel bekend met de groene gipsplaten die u in de bouwmarkt kunt kopen.

Contacteer ons