Op zoek naar vocht?

 
vocht
Afvalverwerkend bedrijf De Vocht overgenomen Rumst Gazet van Antwerpen.
Het afvalverwerkend bedrijf De Vocht, gelegen langs de Steenweg op Waarloos in Reet, komt in Duitse handen. Toch garandeert zaakvoerder Jan De Vocht dat de overname door Remondis het familiale karakter niet zal schaden. De familie De Vocht begon aan het einde van de 19de eeuw met een kolenhandel in Waarloos.
kruiswoordraadsel oplossen
Opstijgend vocht Vocht in uw woning?
Injecteren tegen opstijgend vocht. Ombouwen van kelders tot woonruimte. Instapklaar maken van woningen en appartementen voor verhuur. De Decker Eddy. Molenstraat 10 1570 Vollezele. GSM: 0478/30 94 63. Nood aan ventilatie in uw woning? Bekijk hier hoe we uw woning ventileren.
opstijgend vocht
Hoe ontstaat opstijgend vocht? Wat zijn de oorzaken?
Een waterkering is een drainagesysteem waarbij de wanden en vloeren van de woning worden voorzien van een speciale noppenfolie die een overvloed aan vocht continu blijft afvoeren. Zodoende krijgt vocht geen enkele kans om zich te hechten in uw woning.
kelderdichting
Premie voor weren van opstijgend vocht Gemeente Beveren.
Home Inwoners Wonen Premies Premie voor weren van opstijgend vocht. Premie voor weren van opstijgend vocht. Voor het weren van opstijgend grondvocht wordt een premie voorzien bij het onderkappen en het aanbrengen van een waterkerende laag of injecteren met waterdichtende middelen.
vocht in huis
Het gevecht van De Vocht Laika Theater der zinnen.
Binnen de vertrouwde, maar soms ook beklemmende vier muren van een klaslokaal krijgt Het gevecht van De Vocht een magische mix van herkenbaarheid en fictie. De Vocht laat zijn publiek balanceren op de grens van compassie en onbegrip. Wat vond je van Het gevecht van De Vocht?
spouwmuurisolatie
A-stad.
isoleren van muren
Vocht in je kelder kan grotere problemen in huis veroorzaken. Zo voorkom je dat Wonen HLN.
Voordat je op kelderdichting overgaat, kan je je toevlucht nemen tot enkele eenvoudigere oplossingen. Besef dat de manier waarop je de kelder gebruikt en inricht, een grote invloed heeft op hoeveel vocht er zich in die gesloten ruimte zal bevinden.
spouwmuurisolatie
Oplossingen voor vochtproblemen Ecocoon Ecologisch cocoonen.
Bouwwerken brengen vocht en dus vochtproblemen met zich mee: niet alleen door de regen die tijdens de bouw vrij naar binnen stroomt, maar ook door het water in de metselspecie of het beton. Natuurlijke droging en ventilatie doen dit vocht verdwijnen, maar dit proces kan ruim 18 maanden duren.
houten ramen prijzen
FRANS DE VOCHT 935/10 COPRO.
FRANS DE VOCHT. Steenweg op Waarloos 41A. 03/ 844 40 03. FRANS DE VOCHT. Steenweg op Waarloos 41A. 03/ 844 40 03. Schrijf in op onze nieuwsbrieven! Blijf op de hoogte over evenementen, activiteiten, diensten en laatste nieuws over COPRO.
kelderdichting

Contacteer ons